Una codirecció dirigirà el Teatre-Auditori després de fer-se efectiva la dimissió de Pep Tugues

Una comissió gestora paral·lela s'encarregarà de definir les bases del concurs per a la plaça de director de l'equipament santcugatenc


Temes relacionats

Pep Tugues renuncia com a director del Teatre-Auditori (20/des/19)


  • Comparteix:

Imatge de l'interior del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'interior del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Pep Tugues ja no és el director del Teatre-Auditori. La dimissió del ja exdirector de l'equipament santcugatenc, que es va fer efectiva fa dues setmanes a l'última junta de l'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural (OAMCC), ha provocat que una codirecció entre l'actual programador artístic, Gerald Fannon, i l'actual gerent, Maria Àngels Granados, es posin al capdavant del Teatre-Auditori. Paral·lelament, una comissió gestora s'encarregarà de definir les bases per convocar el concurs per a la plaça de direcció de l'equipament cultural. Aquesta comissió estarà formada pels dos codirectors, el coordinador general de l'Ajuntament, Ferran Villaseñor, el director d'àmbit de Cultura, Educació, Esports i Joventut i la regidora de Cultura Esther Madrona.

En declaracions a Cugat Mèdia, Madrona ha explicat que mantindran la figura de la codirecció fins que puguin convocar la nova plaça de direcció del Teatre-Auditori. En aquest sentit, la regidora de Cultura ha indicat que intentaran que sigui 'el més aviat possible', tenint en compte que tots els tràmits s'han vist afectats per la situació excepcional provocada per la pandèmia del coronavirus.

Una vegada resolt el concurs i l'equipament santcugatenc ja tingui nova direcció, l'Ajuntament treballarà perquè les Biblioteques formin part de la cartera de Cultura i per liquidar l'OAMCC, com ja va avançar l'alcaldessa, Mireia Ingla, al vermut de Nadal. Sobre quin tipus d'empresa serà l'encarregada de gestionar el Teatre-Auditori, Madrona ha explicat que estan buscant 'la millor fórmula'.

En el moment en què Tugues va presentar la seva renúncia com a director, l'equip de govern ja va anunciar que convocaria el concurs per a la seva plaça a principis d'any i que es resoldria entre l'estiu i el setembre. En el vermut de Nadal, l'alcaldessa Mireia Ingla va explicar que l'obertura del concurs i la redefinició de la gestió del Centre Cultural ja estava en els plans de l'equip de govern.




Esther Madrona

Tan bon punt puguem publicar les bases intentarem accelerar el procés per poder resoldre'l el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.