La Festa de Tardor vol mantenir-se la setmana del 19 al 25 d'octubre

La Comissió convoca les entitats aquest dimarts a una reunió virtual per decidir el lema d'enguany


Temes relacionats

El teixit associatiu i cultural de Sant Cugat omple els carrers per la 44a Festa de la Tardor (27/oct/19)


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de la Festa de la Tardor / Font: Ateneu

Imatge de la darrera edició de la Festa de la Tardor / Font: Ateneu

La Festa de Tardor es vol mantenir la setmana del 19 al 25 d'octubre segons han confirmat els membres de la Comissió a través d'un comunicat després de la reunió mantinguda aquest divendres. Els organitzadors esperen que les activitats a l'aire lliure es puguin fer com la taula rodona, les sessions de teatre i cant coral i la fira d'entitats. La Comissió també treballa amb un pla B, basat en eines virtuals, per si les limitacions fossin tan importants que no permetessin la presència de gent. El comunicat convida a totes les entitats a una reunió virtual programada per aquest dimarts a les set de la tarda per debatre detalls destacats de la festa com el pla de treball, la situació econòmica i el lema d'enguany.

La reunió d'aquest dimarts serà clau per dinamitzar la festa amb la potenciació dels 4 grups de treball: Dinamització del tema, Repesca d’entitats, Comunicació i Programació i Espais i refer el calendari de cada pas. Definir el lema, el cartell, el manifest i l’enfoc de les activitats que organitzin les entitats són altres punts destacats de la reunió.

Els organitzadors també volen conèixer la situació de cada entitat i com veuen la seva participació a la festa. Un dels integrants de la Comissió de la Festa de Tardor, Julià Mestieri, creu que aquest inici ha de ser el motor per moure les entitats. Mestieri també ha parlat sobre la possibilitat que l'Ajuntament organitzi la Festa Major a la tardor i diu que 'no hi veu cap inconvenient', però que sigui en dates diferents i que esiguin distanciades en el temps.

Més d'un centernar d'entitats van participar a la darrera edició de la festa.







Julià Mestieri

Les entitats han de tornar a trobar-se i començar a funcionar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.