Bart Barenghi i Marina Vallet, en concert virtual a l'Ateneu

Els músics santcugatencs, protagonistes del segon concert del cicle a distància de l'entitat


  • Comparteix:

Vallet i Barenghi / Foto: L'Ateneu

Vallet i Barenghi / Foto: L'Ateneu

Els santcugatencs Bart Barenghi i Marina Vallet són els protagonistes del concert d'aquesta setmana del cicle 'La Cambra des de casa' de l'Ateneu. El duet oferirà música brasilera i algun tema propi aquest dimecres a partir de dos quarts de 10 del vespre a través de la plataforma Ticketic, en una proposta completament diferent a l'habitual, com han explicat al 'Sant Cugat a fons'. El preu de les entrades el tria el públic entre 2, 5 i 10 euros i el concert es podrà gaudir tant en directe com en diferit durant les 48 hores posteriors a la compra de les entrades.

ESCOLTA-HO

Per a Barenghi i Vallet, el concert suposa el retorn al contacte, encara que sigui singular, amb el públic i també al fet de poder fer concerts amb compensació econòmica. El guitarrista santcugatenc assenyala que la qualitat de so serà un dels punts forts de l'espectacle i que s'ha cuidat especialment aquesta part per oferir un producte de qualitat, tot i les dificultats derivades de la crisi del coronavirus, com la impossibilitat d'assajar junts durant bona part del confinament.

Tot plegat en un cicle que culminarà el 10 de juliol amb l'últim concert, de Paula Grande.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.