Les obres del barceloní Ramon Moscardó tornen a la Galeria


  • Comparteix:

L'exposició es podrà veure fins a finals del mes de febrer

L'exposició es podrà veure fins a finals del mes de febrer

L'artista barceloní Ramon Moscardó torna a la nostra ciutat amb una exposició que podrà veure's a partir del dia 14 a la Galeria del carrer Sant Jordi. La mostra, la quarta que el pintor fa en aquesta sala de Sant Cugat, tindrà com a protagonista la pintura figurativa dins bars i terrasses d'arreu del món.

"Bars i terrasses" és la quarta exposició individual que l'artista Ramon Moscardó fa a La Galeria, i està formada per una trentena d'olis de diferents formats que reflecteixen les relacions socials dels personatges dins d'escenaris tant habituals com les terrasses i el bars. Jordi Batlle, responsable de La Galeria, explica les característiques d'aquesta exposició.

Jordi Batlle

És una exposició molt característica d'ell, i que potser l'hem centrat en un dels grans temes que ell sempre ha tocat magníficament, que és el tema social de la figura dins el context del bars i la terressa. A partir d'aquí, és una exposició de pintura, amb molts personatges, molt de color, molts ambients diferents...


Les pintures estan realitzades a partir de l'observació i vivència directa de Moscardó a terrasses com les de Cadaqués, on viu el pintor, i bars com els de París, Nova York, Califòrnia, Barcelona o Madrid. És per això que pel responsable de La Galeria, Ramon Moscardó és un artista internacional.

Jordi Batlle

Jo diria que és un artista totalment internacional, tant perquè trepitja els països que pinta, com perquè en l'ambient que crea sempre hi ha una varietat important de cultures i de maneres de fer


L'exposició s'inaugurarà el proper divendres 14 de gener a dos quarts de vuit del vespre, i es podrà visitar fins a finals de febrer a La Galeria, al carrer Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.