Òmnium Sant Cugat presenta el conte 'La foguera, les bruixes i la flama del Canigó'

El conte està escrit per Eva Tataret amb il·lustracions de Pere Rovira


  • Comparteix:

Imatge de la portada / Font: Òmnium

Imatge de la portada / Font: Òmnium

Aquest dimarts ha arribat la Flama del Canigó a Sant Cugat i enguany ho fet amb una novetat literària. Òmnium Sant Cugat ha presentat 'La foguera, les bruixes i la flama del Canigó', un conte d'Eva Tataret i il·lustrat per Pere (Biri) Rovira. El relat narra la tradició de la revetlla de Sant Joan i la regeneració de la Flama del Canigó amb un llenguatge fàcil, amb força informació i amb il·lustracions en blanc i negre perquè els infants les puguin pintar. El conte només està a la venda durant la segona quinzena de juny a quioscos i llibreries de Sant Cugat al preu de tres euros.

Enguany les famílies de Sant Cugat ho tindran més fàcil per explicar als infants la tradició. El que durant els últims anys era una activitat que acompanyava la celebració de l'arribada de la Flama del Canigó a la ciutat, enguany s'ha convertit en un conte. I també en aquest cas, Eva Tataret, amb el text, i Pere Rovira, amb les il·lustracions, han fet realitat aquest encàrrec d'Òmnium.

Eva Tataret ha explicat que es tracta d'una edició senzilla perquè els infants el puguin pintar, amb referències personalitzades i algunes al·lusions a la pandèmia del coronavirus.

'La foguera, les bruixes i la flama del Canigó' guarda alguns secrets que només podran descobrir els lectors d'aquesta història, com ha reconegut el president d'Òmnium Sant Cugat, Jaume Angerri.


Eva Tataret

Té algun bruixot que surt amb mascareta i el sol, al principi, té forma de coronavirus. Ho vam parlar i el Pere va pensar que també estava bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.