Els 'Shitting Milks' actuaran com a teloners dels murcians M-Clan


  • Comparteix:

Els santcugatencs estan a punt de treure també el seu primer videoclip

Els santcugatencs estan a punt de treure també el seu primer videoclip

El grup santcugatenc 'Shitting Milks' actuarà el proper dia 29 de gener a 'La Mirona' de Salt com a teloners dels murcians M-Clan. La notícia ha agafat el grup una mica sorpresa, quan tot just acaben de gravar el seu primer videoclip, que podrà veure's a finals d'aquest mateix mes.

Els santcugatencs 'Shitting Milks' afronten un inici d'any carregat de projectes. El primer serà el concert que oferiran a 'La Mirona' de Salt com a teloners dels murcians M-Clan. Aquesta oportunitat ha sorgit per l'interès especial d'un dels responsables de la sala de Salt, Xavier Fortuny, que segueix des de fa temps el grup santcugatenc. Ho explica el baix de 'Shitting Milks' Ivan Nalvaiz.

Ivan Nalvaiz

Li va arribar la maqueta, ens ha seguit la pista i ara ha sorgit l'oportunitat de fer de teloners dels M-Clan. La veritat és que estem molt contents i il·lusionats i no ens ho esperàvem


D'altra banda, els santcugatencs acaben de gravar el que serà el seu primer videoclip, que podrà veure's a finals d'aquesta mateix mes per televisió. Segons Nalvaiz, la gravació s'ha fet en dues intenses jornades a Sabadell i a Cornellà, carregades de nervis per la inexperiència que tenen en aquest àmbit, però ha destacat també que el bon ambient de l'equip ha ajudat a fer-ho tot molt més fàcil. Escoltem-lo.

Ivan Nalvaiz

És un videoclip bastant canyero, amb dos ambients: un de més carregat i un altre més lluminòs i representa els estats d'ànim del que parla la cançó


D'altra banda, destacar que 'Shitting Milks', a part del concert a Salt, tocarà el mes de febrer a la presó Model de Barcelona, el mes de març a Terrassa i el 25 del mateix mes a la Big Band de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.