Dissidència Sònica vol recuperar el carrer per l'art i la música amb l''Independence Day'

L'entitat organitza una tarda-nit de concerts dissabte de la setmana vinent amb llibertat creativa absoluta


  • Comparteix:

Dissidència Sònica torna a organitzar un concert a Sant Cugat / Foto: Cedida

Dissidència Sònica torna a organitzar un concert a Sant Cugat / Foto: Cedida

Dissidència Sònica vol recuperar el carrer per a l'art i la música amb l''Independence Day', una tarda-nit de música oberta a tothom al Parc de Can Vernet. Aquest festival, on s'ha pogut apuntar tothom, es crea amb l'objectiu de desconfinar també la cultura local, de la mateixa manera que s'ha fet amb l'economia, com han explicat Guillem Parpal i Pol Barbé, membres de l'entitat, al 'Sant Cugat a fons'. A partir de les set la tarda i fins a les 11 de la nit, se succeiran les actuacions dels grups inscrits fins aquest diumenge.

ESCOLTA-HO

Barbé ha explicat que l'entitat tenia 'moltes ganes' de tornar la música als carrers davant la suspensió de la Festa Major i una sensació que Sant Cugat estava 'una mica mort' en aquest aspecte. Un dia que no es limitarà només a la música, sinó 'a tot tipus d'art'. Això sí, no serà un festival com els que habitualment organitza l'entitat, ja que caldrà tenir en compte diverses mesures de seguretat. El públic estarà assegut en cadires respectant la distància de seguretat en formats similars que, asseguren, ja s'ha provat en altres ciutats.

Barbé i Parpal han remarcat la necessitat de recuperar l'activitat cultural i lamenten que no s'hagi tingut tanta pressa en recuperar-la com altres activitats, ja que, asseguren, s'ha primat només el 'retorn econòmic' per davant del valor social.


Pol Barbé

No entenem aquesta doble vara. El fet que els negocis que repercuteixen econòmicament tinguin concessions i que els que no ho tenen, encara que per nosaltres tinguin un retorn més important, no es tractin igual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.