Pubilles Ninja estrena aquest dimecres el cicle de concerts La Pua al Plató al Teatre de Mira-Sol

L'actuació, ja gravada, es podrà seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament i per Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'un concert antic de Pubillas Ninja / Foto: Facebook

Imatge d'un concert antic de Pubillas Ninja / Foto: Facebook

Pubilles Ninja obre el foc aquest dimecres dels concerts de La Pua al Plató, que estan englobats dins el programa del 'Sant Cugat a Escena'. A partir de les set de la tarda, el canal de Youtube de l'Ajuntament i per Cugat Mèdia oferiran la primera actuació de les quatre que estan previstes al Teatre de Mira-Sol durant el mes de juliol. L'actuació servirà perquè Pubilles Ninja presenti el seu nou disc, Harakiri, sobre l'escenari.

'Poder tornar a tocar és alliberador', confessa Pepe Nada, veu i guitarra del grup, a Cugat Mèdia. En la mesura del possible i quan es van poder reunir a partir de la fase 1 del desconfinament, Pubilles Ninja ha pogut fer diversos assajos per a preparar el primer concert de la represa. A diferència del gruix dels actes del 'Sant Cugat a Escena', que es faran al Claustre del Monestir i que podran seguir 80 persones en directe, al Teatre de Mira-Sol no hi haurà públic. 'És molt estrany. A més, els nostres directes tenen molta interacció amb el públic. Ens haurem d'adaptar però tampoc canviarem massa cosa', explica Pepe Nada. El grup, més enllà de presentar el seu nou àlbum Haraikiri, també vol reforçar la seva nova estètica. Els membres del grup lluiran corbata.

El concert, ja gravat fa uns dies, serà el primer dels quatre que es faran al Teatre de Mira-sol durant el mes de juliol. El seguiran les actuacions d'Itzipa, Saltors Rock i Shindö.




Pepe Nada 1

No tenir públic és una novetat però la intenció és fer el mateix que ja fèiem. Presentarem el nou disc.

Pepe Nada 2

Tocar és xulo i emocionant. Teníem ganes de tocar com fos, és alliberador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.