Alumnes d'FP d'Àgora Sant Cugat, premiats pel Consell Audiovisual de Catalunya

El curt 'Els ulls de la lluna' aconsegueix el primer premi en el 17è certamen 'El CAC a l'escola'


  • Comparteix:

Moment del curt premiat 'Els ulls de la lluna' / Font: Àgora

Moment del curt premiat 'Els ulls de la lluna' / Font: Àgora

Alumnes del Grau Superior de Realització de Projectes Audiovisuals d'FP Àgora Sant Cugat han rebut, un any més, el reconeixement del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). El curt 'Els ulls de la lluna', que reflexiona sobre les relacions de poder dels humans, ha estat el guanyador del certàmen 'El CAC a l'escola' que enguany ha rebut 81 treballs i ha comptat amb la participació de 52 centres de tot Catalunya. Irene Alonso i Marc Gimeno, dos dels alumnes premiats per aquest curt, han passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' on han reconegut estar satisfets i sentir-se encoratjats per aquest reconeixement. El treball guanyador es pot veure al canal de YouTube eduCAC.

ESCOLTA-HO

Una adolescent rep com a consell del seu psicòleg tenir una mascota. Així comença una història que vol reflexionar sobre les actituds i les relacions de poder dels humans. Un curtmetratge que 'té com a objectiu principal enviar un missatge que, amb aquest reconeixement del CAC, sembla haver arribat', assegura Irene Alonso. Per la seva banda, Marc Gimeno, un altre dels membres de l'equip, afirma que 'aquest premi és la confirmació que anem pel bon camí'.

Aquests premis, convocats pel Consell Català de l'Audiovisual (CAC) pretenen fomentar l'educació en comunicació audiovisual en l'àmbit escolar. En el cas dels alumnes d'Àgora Sant Cugat, com han reconegut Alonso i Gimeno, els ha esperonat a seguir formant-se. Irene Alonso vol continuar estudiant i especialitzar-se en fotografia i Marc Gimeno vol seguir, ara, fent un cicle de so.




Irene Alonso/ Marc Gimeno

El premis és un reconeixement a la feina ben feta. Significa que el missatge ha arribat. / És la confirmació que anem pel bon camí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.