La tercera edició del Congrés Acusti.cat, que s'havia de celebrar a Sant Cugat, serà confinada

Ajornat a causa del coronavirus, es farà els dies 14 i 15 d'octubre i per 'streaming'


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la tercera edició de l'Acusti.cat / Foto: Congrés Acusti.cat

Imatge del cartell de la tercera edició de l'Acusti.cat / Foto: Congrés Acusti.cat

La tercera edició de l'Acusti.cat, que organitza el Congrés d'Acústica de Catalunya i que havia de celebrar-se a Sant Cugat, serà 100% confinada. La cita serà els dies 14 i 15 d'octubre i tindrà diverses activitats de debat sobre la problemàtica del soroll. La ciutat li agafa el relleu a Sabadell i Terrassa, que van acollir les primeres dues edicions de 2018 i 2016 respectivament.

Les sessions dels ponents se seguiran fent des dels mateixos espais de Sant Cugat, seu del Congrés, però s'emetran per 'streaming' simultàniament en dues sales. Tot plegat, condicionat per les noves mesures sanitàries derivades del coronavrius que ja van fer que la cita no es pogués celebrar el passat mes d'abril coincidint amb el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll. Enguany, el congrés es recolzarà sobre tres pals de paller: l'aïllament acústic i confort acústic als diversos edificis i/o equipaments, donar valor a la sonoritat de les ciutats, i disseny acústic I+D: l’acústica adreçada a la millora del producte.

La tercera edició del Congrés d’Acústica de Catalunya s'emmarca dins l'Any Internacional del So, que vol destacar la importància del so i de les ciències i tecnologies relacionades per a tots a la societat, per tal d’estimular la comprensió a tot el món de l'important paper que té el so en tots els aspectes de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.