Gala Lírica estrena les Nits de Clàssica del 'Sant Cugat a Escena' al Claustre del Monestir

L'actuació del grup santcugatenc es podrà seguir per Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El Claustre acollirà la primera cita cultural presencial a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

El Claustre acollirà la primera cita cultural presencial a la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

Gala Lírica omplirà aquest divendres el Claustre del Monestir en el primer concert dels quatre que s'han de fer dins l'apartat Nits de Clàssica del 'Sant Cugat a Escena'. A partir de les deu de la nit, les veus de les sopranos Maria Bañeras, Sara Bañeras, Laura Brasó, Anna Campmany i Júlia Farrés; el tenor Marc Sala; el baríton Elias Arranz; i el baix Marc Pujol oferiran un repertori d'àries, duets i òperes conegudes.

Els artistes de Gala Lírica estaran acompanyats durant l'actuació pel pianista Josep Buforn. Com en tota la programació del 'Sant Cugat a Escena', el Claustre reduirà el seu aforament a 50 assistents i tots els diners que es recaptin per les entrades, que valen 10 euros, aniran destinats a pal·liar efectes del coronavirus. El concert de Gala Lírica el seguiran, els altres divendres del mes de juliol, les actuacions del Trio Claret juntament amb Patrícia de No & Emili Brugalla (divendres 10), Pere Bardagí, Albert Romero i Cristina Casale (divendres 17), i Ensemble Le Tendre Amour (divendres 24).

Tot el cicle 'Sant Cugat a Escena' es pot seguir a través de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.