Les Lectures a la Fresca Confitades arrenquen aquest dijous amb 'I em pica a la porta' i 'Marit i muller'

La cita es podrà seguir en directe per Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El teatre torna als carrers de Sant Cugat / Foto: Localpres

El teatre torna als carrers de Sant Cugat / Foto: Localpres

Les tradicionals Lectures a la Fresca dels Amics de Pedra i Sang arrenquen aquest dijous en una 16a edició adaptada a la nova normalitat provocada per la crisi del coronavirus. Sota el nom de Lectures a la Fresca Confitades, la proposta per primera vegada es podrà seguir en directe per Cugat Mèdia. Enguany, l'entrada per poder seguir les representacions presencialment al Claustre del Monestir té un preu d'11,20 euros en benefici de projectes sociosanitaris per pal·liar els efectes de la Covid-19. Les entrades del cicle, que forma part de la programació del Sant Cugat Escena, es poden comprar en aquest enllaç.

El cicle donarà el tret de sortida amb dues representacions de teatre breu. La primera serà 'I em pica la porta', escrita i dirigida per Martina Vilarasau i interpretada per l'actriu Gisela Figueras. La segona, 'Marit i Muller', una obra escrita per Víctor Alexandre i dirigida per Dolors Vilarasau amb la interpretació de Carles Martínez i Míriam Alamany.

Les dues jornades restants de les 16es Lectures a la Fresca se celebraran el tercer i el quart dijous de juliol i portaran obres com 'Qui saltarà sense xarxa', 'Monòlegs de parella', 'La normalitat era el problema' i 'Scherzo per a bandoneó'. Cada jornada donarà el tret de sortida a les deu de la nit i les lectures tindran una durada de 30 minuts.

En la presentació de l'edició d'enguany a l'Ateneu, la directora artística de la iniciativa, Dolors Vilarasau, va agrair la capacitat i predisposició d'actors, escriptors i directors per reinventar-se i adaptar-se a les circumstàncies.

Enguany, el disseny del vano-programa, fet pel dissenyador gràfic Ignasi Bassó, té d'element vertebrador les fruites d'estiu amb una al·lusió a la fermentació que ha patit la ciutadania durant el confinament.


Dolors Vilarasau

Les lectures d'enguany han anat per fases. És una aposta que és la millor dins dels possibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.