Oriol Saltor recopila les seves cançons del confinament a 'Mirall'

El guitarrista santcugatenc edita en format físic 16 temes compostos durant la crisi de la Covid-19


  • Comparteix:

Oriol Saltor presenta nou disc / Foto: Localpres

Oriol Saltor presenta nou disc / Foto: Localpres

Oriol Saltor torna a les botigues de discos amb un nou treball, 'Mirall', sorgit del confinament. A partir de les cançons que ha creat durant la crisi sanitària, que compartia a través de les xarxes socials, el guitarrista santcugatenc ha plantejat un disc eclèctic de la mà de la seva guitarra acústica, amb arranjaments fets per ell mateix. El disc es pot trobar en format digital o físic i inclou tant composicions pròpies com versions de temes com 'Mr. Sandman', 'Hallelujah' i 'Imagine'.

Saltor ha explicat a Cugat Mèdia que la necessitat de crear li va venir donada pel confinament i l'aturada sobtada de l'activitat. Es va marcar un 'objectiu' diari de crear o versionar una cançó nova i compartir-la per alleugerir la transició entre la frenètica vida que duia abans de la Covid-19 i la frenada obligada per l'emergència sanitària. 'Trobar-me tancat a casa em va costar', ha reconegut Saltor.

El repertori de 'Mirall' és variat i recorre diversos gèneres i estils i en destaca especialment la cançó que dona nom al disc, on Saltor sí que hi ha afegit més elements sonors per vestir-la.

Darrere el nom, una història curiosa. 'Mirall' ve de la imatge que Saltor veia quan es gravava les cançons amb el mòbil, que era ell mateix en aquest efecte invertit.

El nou disc del guitarrista santcugatenc es pot escoltar a les plataformes digitals i es podrà trobar, en format físic, a El Corte Inglés, Discos 100 i l'FNAC.




Oriol Saltor

Em vaig plantejar de gravar una cançó cada dia per tenir un objectiu. Estic acostumat a donar moltes voltes i trobar-me tancat em va costar. Vaig pensar que faria una cançó cada dia per pujar al Facebook.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.