Rafel Nadal s'apropa als seus lectors de Sant Cugat en la represa de l'activitat cultural

L'autor més venut el Sant Jordi del 2019 ha passat per Sant Cugat per 'anar escalfant' el dia del llibre del 23 de juliol


Temes relacionats

Les vendes de llibres per internet es tripliquen però les xifres d'aquest Sant Jordi són 'molt baixes' (23/abr/20)

Llibreters i floristes santcugatencs dubten que el 23 de juliol sigui una bona data per Sant Jordi (20/abr/20)

'El fill de l'italià' i 'El fibló', els llibres més venuts a Sant Cugat (23/abr/19)


  • Comparteix:

Rafel Nadal ha signat els seus dos darrers llibres a l'Abacus de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Rafel Nadal ha signat els seus dos darrers llibres a l'Abacus de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'escriptor Rafel Nadal, el més venut del Sant Jordi del 2019 en català, ha passat aquest dilluns per Sant Cugat, per l'Abacus, per reprendre el contacte amb els lectors i signar exemplars dels seus dos darrers llibres, la novel·la 'Mar d'estiu', publicada al maig, i l'obra infantil i solidària 'El somni d'en Blai'. Amb mascareta, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic per als assistents, l'autor s'ha mostrat optimista, en declaracions a Cugat Mèdia, amb la represa de l'activitat cultural i, en especial, de cara al dia del llibre, traslladat al 23 de juliol per la pandèmia de la Covid-19.

El darrer llibre de Rafel Nadal 'Mar d'estiu' havia d'arribar a les llibreries el 19 de març, però cinc dies abans es va decretar l'estat d'alarma pel coronavirus. Finalment, la novel·la es va publicar el 13 de maig i ja fa un mes que l'autor volta per diversos municipis de Catalunya per presentar-la als lectors. De fet, a mitjans de juny ja en va signar exemplars a la llibreria santcugatenca Alexandria. Nadal explica que és una manera 'd'anar escalfant' el dia del llibre, que està previst que se celebri el 23 de juliol. La intenció és que, tot i la calor, les llibreries obrin fins la mitjanit per fer 'especial' una jornada que tradicionalment té lloc per Sant Jordi, el 23 d'abril, que enguany es va viure confinada.

A Sant Cugat, a banda de 'Mar d'estiu', una novel·la en què es ret homenatge al Mediterrani i vol ser 'una finestra' i un 'record d'infantesa i adolescència' que convidi a 'viure la vida intensament', Rafel Nadal també hi ha presentat 'El somni d'en Blai', la primera incursió de l'autor en la novel·la infantil, que narra la història d'nen que pateix fibrosi quística i li costa intregar-se a l'escola, on hi va poc. Un conte sobre la solidaritat i també solidari, ja que l'autor ha cedit els beneficis pels drets d'autor a la lluita contra aquesta malaltia.


Rafel Nadal

La gent agraeix, i em comenta que tenia ganes de protagonitzar actes culturals altra vegada. Crec que hi hem d'insistir i anar escalfant el dia del llibre d'estiu, que veurem què dona de si. Això d'obrir les llibreries fins tard a la nit serà diferent, tindrà gràcia i crec que la gent en té ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.