Els Stay Homas marxen de gira internacional amb els temes creats durant el confinament

El grup, amb el santcugatenc Rai Benet, ha exhaurit les entrades dels dos concerts programats a Barcelona


Temes relacionats

Stay Homas opta a la millor cançó de confinament escollida entre els lectors d'Enderrock (26/mai/20)

Michael Bublé versiona Stay Homas, el grup de moda del confinament amb segell de Sant Cugat (29/abr/20)


  • Comparteix:

Stay Homas anuncia la seva gira / Foto: Stay Homas

Stay Homas anuncia la seva gira / Foto: Stay Homas

El fenomen Stay Homas, amb el santcugatenc Rai Benet, apaga les pantalles per connectar, per fi, amb el seu públic. El grup ha anunciat una gira internacional que visitarà un total de 23 ciutats després de popularitzar-se a Internet. Les ganes d'animar l'ambient durant el confinament van ser el motiu principal pel qual van començar a compondre cançons i fer concerts que retransmetien a través de les xarxes socials. En poc més de quatre mesos han passat de ser companys de pis a fer les maletes per voltar per dos continents, tot gràcies a aquesta iniciativa que ja ha exhaurit les entrades els dos concerts de Barcelona.

El grup, que compta amb més de 400.000 seguidors a Instagram i supera els 13 milions de reproduccions a YouTube, es trobarà per primer cop cara a cara amb el seu públic i canviarà el terrat pels escenaris. Les ciutats en què farà parada han estat escollides pels mateixos seguidors que, a través d'una votació a les xarxes, han definit el cartell de la gira. Entre elles, s'hi troba Barcelona, que en menys de dues hores va exhaurir les entrades posades a la venta per als dos concerts que tindran lloc a la sala Razzmatazz.

A més de trepitjar el territori estatal, Stay Homas traspassa fronteres i visitarà capitals europees com Londres, París, Brussel·les i Milà. L'èxit ha arribat, fins i tot, a l'Amèrica llatina, que rebrà el grup a l'Argentina, Colòmbia, Mèxic, Xile i l'Uruguai.

Un santcugatenc al grup de moda
El santcugatenc Rai Benet va començar a compartir pis amb el Klaus i el Guillem, els altres dos integrants de la banda, dos mesos abans que es decretés l'estat d'alarma. La necessitat de transmetre bones vibracions en una situació més que difícil els va dur a engegar el seu projecte musical: 'Confination Songs', un seguit de composicions que plasmaven les experiències i sensacions viscudes durant el confinament.

Ara, la notícia de la gira arriba de la mà del darrer llançament del grup, 'Desconfination', un recull de les cinc cançons més demandades pel seu públic i que compta amb col·laboracions d'Oques Grasses, Judit Neddermann, El Kanka i Nil Moliner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.