La Casa Aymat acull des d'avui la darrera exposició de l'Any Grau Garriga


  • Comparteix:

La mostra permetrà veure una retrospectiva de les primeres obres de l'artista

La mostra permetrà veure una retrospectiva de les primeres obres de l'artista

L'exposició 'Etapa santcugatenca', que tanca l'any d'homenatge a Josep Grau Garriga, pot veure's des d'avui a la Casa Aymat. La mostra, que podrà visitar-se fins a finals de febrer, permet descobrir els inicis de l'artista amb més projecció internacional de la nostra ciutat a través d'una selecció d'obres dels anys 40 i 50.

Després de l'exposició d'homenatge a càrrec de 21 artistes locals, i d'una mostra amb l'obra més recent d'aquest artista, l'any Grau Garriga arriba a la recta final amb una darrera exposició retrospectiva de les seves primeres obres. La mostra es pot visitar des d'avui mateix a la Casa Aymat, un edifici emblemàtic per la seva vinculació amb l'Escola catalana del Tapís i amb el propi artista.

Des del consistori, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat que aquesta exposició ofereix una possibilitat més de conèixer en profunditat les diferents etapes de Grau Garriga, així com de saber una mica més sobre la història de la nostra ciutat. L'escoltem.

Àngels Solé

Els visitants podran trobar diferents visions de l'artista i també de Sant Cugat. Crec que les obres són un testimoni històric de la ciutat.


L'exposició 'Etapa santcugatenca' podrà veure's fins a finals de febrer i posarà fi a tot un any d'activitats al voltant d'aquest artista que la ciutat ha volgut organitzar amb la voluntat de retre-li un homenatge coincidint amb els seus 75 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.