A punt la nova temporada del Teatre-Auditori amb una trentena de propostes

Les Sey Sister, Martirio, Vicky Peña, Pablo Derqui i Sopa de Cabra, són alguns dels nous noms de la programació que visitaran Sant Cugat


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ja té a punt la nova temporada 2020-2021. Després dels mesos de confinament per la Covid-19, el proper 25 de setembre l'equipament reprendrà la programació amb una temporada adaptada a les circumstàncies actuals. Es reprogramen vuit dels espectacles de la temporada passada que es van haver d'ajornar amb motiu de la pandèmia i la resta d'espectacles ajornats es representaran a la segona part de la temporada. Les Sey Sister, Martirio, Vicky Peña, Pablo Derqui, Cayetana Guillén-Cuervo i Sopa de Cabra, són alguns dels nous noms de la programació que visitaran Sant Cugat.

Del setembre 2020 al gener 2021, es podran veure un total de 30 propostes, 10 dels quals són de teatre: 'Juana, Això ja ho he viscut', 'Un dia qualsevol', 'El pare de la núvia', 'Lazarillo de Tormes' amb Rafael Álvarez d''El Brujo', 'Pedro Páramo', 'Filomena Marturano', 'Puertas abiertas' i 'T'estimo si he begut'.

Pel que fa a la música, la nova temporada oferirà nou concerts: La transfiguración del Mastodonte amb Asier Etxeandia, Miguel Poveda, Martirio & Chano Domínguez, El Kanka, Manel, Golden Gate Quartet, Sopa de Cabra, Paco Ibáñez i María José Llergo.

Els amants de la clàssica podran gaudir de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat que oferirà tres concerts: 1a Simfonia de Beethoven, el Concert del 30è aniversari i el tradicional Concert de Valsos i Danses i un concert teatral de l'Orquestra Simfònica del Vallès, amb Joan i Roger Pera, i Arianna Savall/Hirundo Maris oferiran 'Il viaggio d'amore'. També està programada l'òpera 'La Flauta Màgica' de W.A. Mozart, dins el cicle Òpera a Catalunya.

Aquesta temporada el Teatre-Auditori continua apostant per la poesia amb l'estrena 'Josep Carner, l'home sol en la serenitat' que inaugurarà el Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat amb Emma Vilarasau, Carme Fortuny i Jordi Boixaderas sota la direcció de Jordi Bosch i la dansa anirà a càrrec dels Brodas Bros amb el seu espectacle 'Around The World'.

Les famílies podran gaudir dels concerts 'Beatles for Kids' i d'El Pot petit, així com de l'espectacle adreçat a nens i nenes de 2-5 anys '... I les idees volen' del festival 'El Més Petit de Tots'.

Venda d'entrades
La venda de les entrades dels espectacles ajornats s'iniciarà a partir del dimarts 15 de setembre, mentre que els abonaments i la resta d'espectacles programats, es farà a partir del dijous 8 d'octubre. Com a mesura excepcional les entrades de tots els espectacles es vendran únicament per Internet.

Garanties de Seguretat
Per entrar al Teatre-Auditori s'aplicarà un estricte protocol de seguretat i prevenció amb motiu de la pandèmia, que afectarà tant al públic com al personal tècnic i artistes que hauran d'adoptar mesures de protecció. En aquest sentit, l'ús de la mascareta serà obligatori i serà necessari arribar 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle per facilitar l'entrada esglaonada i, en cas contrari, no es podrà garantir la localitat triada en el moment de la compra. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que el govern està treballant per una represa de la vida cultura, social i econòmica però seguint 'escrupolosament' les mesures de seguretat.

Es recomana portar l'entrada al mòbil per evitar el contacte amb el paper i els espectadors hauran d'ocupar la butaca assignada en el moment de la compra. No es donarà cap programa en paper i s'enviarà el programa de mà per correu electrònic als espectadors uns dies abans de l'espectacle i es podrà consultar a la web i també al vestíbul mitjançant un codi QR.

El públic rebrà per correu electrònic, uns dies abans de la funció, una guia del protocol per poder seguir les normes de seguretat.


Mireia Ingla

Nosaltres continuem apostant per la represa per la vida cultural, per la vida social, la reactivació econòmica de la ciutat. Estem en la mateixa que vam iniciar la represa. Hem aconseguit mantenir aquesta situació controlada però només es podrà mantenir si seguim de manera escrupulosa les mesures de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.