Coneix els guanyadors del 13è Concurs de Microrelats de Cugat Mèdia

Enguany el certamen ha tingut vessant solidari per donar suport a professionals sanitaris i pacients


  • Comparteix:

Quim Dachs, amb 'Instant màgic'; Fernando Coma-Cros, amb 'The natural metropolis'; Arsenio Rodríguez, amb 'Cuando uno de los dos da positivo'; Lola Medina, amb 'Com si el temps no hagués passat' i Pablo Jordán, amb 'El monstre' són els guanyadors del 13è Concurs de microrelats que Cugat Mèdia organitza per Sant Jordi. Els premis consisteixen en lots de llibres, entrades al Festival Pedralbes i un descompte en cursos d'idiomes, gentilesa dels col·laboradors de Cugat Mèdia.

Enguany el concurs tenia un vessant solidari, ja que la iniciativa es va engegar amb l'objectiu de fomentar la lectura i l'escriptura durant el confinament i també per donar suport als malalts ingressats per coronavirus, així com a tot el personal sanitari de l'Hospital Universitat General de Catalunya (HUGC), Mútua Terrassa i també dels CAP de Sant Cugat. Així doncs, a mesura que arribaven els textos, Cugat Mèdia els enviava a aquests centres sanitaris per tal de fer menys feixucs els dies tan complicats que van passar.

En aquesta edició especial del concurs feta durant el confinament s'han rebut 92 textos, repartits en les diferents categories: 20 a la categoria de Joves A (de 12 a 14 anys), quatre a la de Joves B (de 15 a 17 a anys), 19 a català d'adults, 34 textos en castellà i 15 en anglès, que es poden llegir al bloc del certamen.

Guanyadors:
  • Català: 'Instant màgic', de Quim Dachs.
  • Castellà: 'Cuando uno de los dos da positivo' d'Arsenio Rodríguez.
  • Anglès: 'The natural metropolis' de Fernando Coma-Cros.
  • Joves A: 'Com si el temps no hagués passat' de Lola Medina.
  • Joves B: 'El monstre' de Pablo Jordán.

  • Col·laboren en aquesta 13a edició les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres. També hi participen l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Associació Gabriel Ferrater, Edicions Xandri, Festival Pedralbes i Sprint Idiomes



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.