Un Sant Jordi tímid, atípic i calorós a Sant Cugat

Els llibreters han pogut prendre aire després del sotrac que ha suposat el confinament


  • Comparteix:

Sense roses, amb un ambient gens extraordinari al carrer i amb temperatures de més de 30 graus. La Festa del Llibre de Sant Cugat ha traslladat al carrer amb timidesa, en ple mes de juliol, l'esperit de Sant Jordi, en una iniciativa que només ha tingut la participació de dues llibreries de la ciutat: Alexandria i Celler de Llibres. Ha estat una jornada que ha servit per prendre aire després del sacseig que ha suposat per al sector la crisi de la Covid-19. A més, a causa dels rebrots a l'àrea metropolitana, l'Ajuntament va prendre la decisió d'anul·lar totes les activitats que estaven previstes per aquest dijous a la via pública.

Malgrat l'excepcionalitat de la iniciativa, els llibreters han celebrat poder haver sortit al carrer per acostar-se als clients, tant els habituals com els que no. 'Estem satisfets', explica el llibreter del Celler de Llibres Pablo Giménez, que afegeix que 'tot el que sigui augmentar les vendes després del que hem passat s'agraeix moltíssim. Tant Giménez com la llibretera d'Alexandria Llibres Àngels Tolosa admeten que ha estat un dia del llibre 'atípic'. Això sí, Tolosa subratlla que la ciutadania 's'ha bolcat' amb la iniciativa, sigui 'per ganes de cultura i de disfrutar'.

Carles Puigdemont, el santcugatenc Jordi Puigneró i Woody Allen són alguns dels autors que més llibres han venut, tot i que les obres de ciència-ficció i sobre la pandèmia també s'han buscat un lloc a les prestatgeries de la clientela.




Àngels Tolosa

Estem celebrant un Sant Jordi atípic, especial. La gent de Sant Cugat s'ha bolcat, per ganes de cultura, de disfrutar. No sabem si ens tornaran a confinar de nou, però per si de cas millor tenir distracció.

Pablo Giménez

Ha estat un Sant Jordi més pausat, amb vendes al llarg del dia. Estem satisfets: tot el que sigui augmentar les vendes després del que hem passat s'agraeix moltíssim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.