La pel·lícula 'El Bonaerense' de Pablo Trapero enceta avui el segon cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

En total seran 12 pel·lícules que inlouran també propostes com una sessió escolar i una altra dedicada a la violència de gènere

En total seran 12 pel·lícules que inlouran també propostes com una sessió escolar i una altra dedicada a la violència de gènere

Aquesta nit comença la segona edició del cicle de cinema d'autor en versió original organitzat per l'Ajuntament conjuntament amb Cinesa. 'El Bonaerense' de Pablo Trapero, és la pel·lícula encarregada d'obrir aquest segon cicle, que des del consistori esperen que sigui tot un èxit.

Una sessió escolar i un passi dedicat a la violència de gènere són les principals novetats de la programació del nou trimestre del Cicle de cinema d'Autor que organitza l'Ajuntament conjuntament amb Cinesa, i que s'inaugura aquesta mateixa nit.

'El Bonaerense' de Pablo Trapero és la pel·lícula escollida per obrir aquesta segona edició del cicle de cinema. Des del consistori, la tinent d'alcalde de cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat de poder continuar amb aquest cicle de cinema i de poder donar resposta a una demanda de la ciutadania. L'escoltem.

Àngels Solé

Estem satisfets doblament, ja que ha funcionat el cicle i hem donat resposta a les espectatives.


Entre les pel·lícules escollides es troben, 'Torremolinos 73', 'La luz prodigiosa', 'Sunshine', 'Gangs of New York' , 'Una casa de locos' i 'Ciudad de Dios', que serà la propera pel·lícula que es podrà veure als cines de la nostra ciutat.

L'historiador i crític de cinema santcugatenc Àngel Comas, que s'ha encarregat un cop més de fer la selecció dels títols, ha remarcat que és una programació atrevida però amb l'èxit assegurat.

Àngel Comas

És una programació atrevida, però tindrà molt d'èxit. Totes són pel·lícules d'autor amb molt realisme, toquen molts temes.


A més, des de l'Ajuntament i Cinesa ja estan començant a preparar la tercera edició del cicle, en la qual tenen previst projectar pel·lícules de producció catalana i en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.