Sant Cugat a Escena exhibeix el seu compromís amb la #Culturasegura

L'alcaldessa, Mireia Ingla, referma el suport de l'Ajuntament amb la cultura i el talent local


Temes relacionats

El 'Sant Cugat a escena' torna a unir la cultura i la societat amb una programació 100% santcugatenca (22/jun/20)


  • Comparteix:

Imatge de la reiivindicació de la #Culturasegura de Dolors Vilarasau / Font: Cugat Mèdia

Imatge de la reiivindicació de la #Culturasegura de Dolors Vilarasau / Font: Cugat Mèdia

La directora artística de Lectures a la Fresca, Dolors Vilarasau, ha defensat el paper del sector cultural a la ciutat i ha argumentat que els llocs més segurs durant el coronavirus són els teatres i espais culturals. Vilarasau ressalta que cal evitar el tancament d'equipaments culturals i és per això que s'ha adherit al manifest de #Culturasegura. L'alcaldessa, Mireia Ingla, dona suport a la cultura i creu necessària aquesta aposta a la ciutat per mantenir 'viu' el talent local. Diferents personalitats del món cultural santcugatenc han exhibit cartells, en finalitzar l'actuació de Lectures a la fresca confitades al Sant Cugat a Escena d'aquest dijous, defensant la seguretat existent als espais teatrals.

Final del Sant Cugat a Escena i defensa de la cultura santcugatenca en contra del tancament dels espais culturals. Dolors Vilarasau assegura que la cultura s'ha reiventat durant la pandèmia i que no és únicament oci. Si hi ha tancament de les sales, Vilarasau creu que passarà molt de temps per tornar a veure i viure cultura en directe.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha refermat el compromís de l'Ajuntament amb la cultura i creu que cal seguir potenciant el talent local. Ingla també ha ressaltat que la nostra ciutat segueix en contenció amb la crisi de la Covid-19.






Dolors Vilarasau

Els espais més segurs són els culturals i musicals. Si ens fan tancar, passarà molt de temps fins a tornar a viure cultura en directe.

Mireia Ingla

El Sant Cugat a Escena volia aconseguir que la cultura és més necessària que mai en temps de pandèmia. Els espais de cultura són els llocs més segurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.