A la venda les entrades per als espectacles ajornats per la Covid-19 al Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori, després de l'aturada forçada per la pandèmia, reprèn la programació el 25 de setembre amb una trentena de propostes


Temes relacionats

El Teatre-Auditori aplicarà un protocol per prevenir la Covid-19 que afectarà públic, treballadors i artistes (25/jul/20)

A punt la nova temporada del Teatre-Auditori amb una trentena de propostes (21/jul/20)


  • Comparteix:

La represa de la temporada a l'equipament santcugatenc es farà amb totes les mesures de seguretat / Foto: Cugat Mèdia

La represa de la temporada a l'equipament santcugatenc es farà amb totes les mesures de seguretat / Foto: Cugat Mèdia

Ja estan a la venda les entrades per a vuit dels espectacles del Teatre-Auditori ajornats de la temporada passada per la pandèmia de la Covid-19. Després de l'obligada aturada, el 25 de setembre es reprendrà la programació amb una trentena de propostes, algunes reagendades, fins al gener de l'any que ve. Les entrades per als concerts del 30è aniversari de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Miguel Poveda, El Kanka, Manel i Paco Ibáñez, i les obres teatrals 'Juana', 'Això ja ho he viscut' i 'El pare de la núvia' es poden adquirir a partir d'aquest dimarts només a través de la web de l'equipament, com a mesura excepcional per la pandèmia.

A partir del 8 d'octubre estaran disponibles els abonaments i les entrades per als 22 espectacles que completen l'oferta. La resta d'espectacles ajornats de la segona part de la temporada 2019-2020 es representaran de febrer a maig de l'any que ve.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.