Tret de sortida a un nou 'Sant Cugat a Escena' amb 14 propostes

Els espectacles es podran seguir tant presencialment com per 'streaming' a través de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Quinta Essençia / Foto: Cedida

Quinta Essençia / Foto: Cedida

El 'Sant Cugat a Escena' torna a partir d'aquest dijous amb 14 noves propostes de música, dansa i teatre. L'Ajuntament ha decidit mantenir el format de l'estiu, que consideren un 'èxit', i continua l'aposta per les produccions locals. El Celler Modernista s'afegeix al Claustre del Monestir com a escenari d'uns espectacles que es podran seguir tant presencialment com per 'streaming' a través de Cugat Mèdia. Quinta Essençia és la primera proposta avui del cicle de Nits de música antiga que oferirà un concert a dos quarts de deu de la nit. Gemma Humet, Sr. Wilson i l'espectacle de dansa 'Cronexiones' són algunes de les altres propostes del 'Sant Cugat a Escena', que acabarà l'11 d'octubre.

El programa es divideix en sis cicles temàtics al voltant de diversos gèneres com la música antiga, les propostes de La Pua Oficina Musical, dansa, la Lliga Improsionant de teatre, la música tradicional i els vespres de jazz. Els espectacles seguiran sent de pagament, 10 euros per entrada excepte els espectacles de dansa, que són més curts i valdran sis euros, i la Lliga Improsionant, que serà gratuïta i que només es podrà seguir presencialment. La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha posat en valor les dades del primer cicle, que va aplegar 736 espectadors presencials i 2.435 digitals i va recaptar uns 6.000 euros en un any 'excepcional'.

Per tot plegat, l'Ajuntament ha decidit reafirmar l'aposta per aquesta programació amb l'objectiu de promocionar la cultura segura, ha afegit Madrona, i mantenir en marxa la maquinària cultural de la ciutat. La recaptació de les entrades del cicle, que també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament, es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la Covid-19.


Esther Madrona

Les dades salten a la vista, hem tingut molt bona rebuda tant presencial com online. Ha funcionat en un any excepcional i per això repliquem el model.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.