El Sang Cugat torna a tenyir de negre la ciutat aquest cap de setmana

El festival literari arriba a Sant Cugat amb una vintena d'autors, xerrades i debat al voltant del crim i la literatura


  • Comparteix:

La projecció d''Il traditore' obrirà el Sang Cugat

La projecció d''Il traditore' obrirà el Sang Cugat

La novel·la negra torna a la ciutat de la mà del festival Sang Cugat, que reunirà escriptors i lectors als Cinemes Sant Cugat entre aquest dijous i dissabte, organitzat per Edicions Xandri i El Cinèfil. Xerrades, taules rodones i cinema posaran crims de tota mena al centre del debat al festival, que enguany s'haurà d'adaptar a les limitacions de seguretat derivades de la pandèmia. La projecció d''Il traditore', de Marco Bellocchio, aquest dijous a les cinc i a les set de la tarda i a les deu de la nit, serà la primera proposta d'un festival que arriba a la seva quarta edició, que enguany arriba de la mà del 'Sant Cugat Fantàstic' en una proposta que s'allargarà fins al 27 de setembre.

El gruix de les activitats, això sí, es concentrarà divendres a la tarda i dissabte. Assassins en sèrie a la gran pantalla, una trobada amb Andreu Martín, Assumpta Margenat i Jordi Agut i una xerrada sobre Sherlock Holmes seran algunes de les activitats del divendres a la tarda, que acabaran també amb projecció, en aquest cas de 'Dolorosa Gioia', de Gonzalo López Gallego.

La jornada de dissabte serà més densa, amb activitats al matí, com la taula rodona sobre clubs de lectura. Hi haurà més espai del debat amb autors al voltant de misteris juvenils, comportaments antisocials i còctels de gèneres. Hi haurà espai també per la xerrada de l'advocada i criminòloga Paz Velasco i un recital de poesia a càrrec d'Irene Solanich i Georgina Armadàs. Tot plegat acabarà amb la projecció de 'Tocats pel foc', de Santi Lapeira.

El programa al detall es pot consultar al web del festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.