Torna el Campus Rock a Sant Cugat en una edició marcada per les restriccions per la pandèmia

L'edició santcugatenca, el cap de setmana del 23 al 25 d'octubre, serà la primera de la pandèmia que tindrà concert final, al Celler Modernista


Temes relacionats

Torna a Sant Cugat el Campus Rock després de sis anys de pausa (23/jul/19)

La manca de finançament impedeix que el Campus Rock sigui a Sant Cugat el 2014 (28/des/13)


  • Comparteix:

Imatge d'una edició d'aquest any del Campus Rock / Foto: Campus Rock

Imatge d'una edició d'aquest any del Campus Rock / Foto: Campus Rock

El Campus Rock, l'escola itinerant de música que compta amb professors com Joan-Pau Chaves, d'Els Pets, Jimmy Piñol, de Lax'n'busto, Toni Xuclà i David Ibarz, entre d'altres, torna a Sant Cugat el cap de setmana del 23 al 25 d'octubre. Després de la represa de la iniciativa a la ciutat l'any passat, aquesta nova edició, que també tindrà lloc al Casal Torreblanca, està marcada per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, amb un 50% d'aforament i mascareta obligatòria, i comptarà amb la cantant florestana Marina BBface com a tutora de veu i amb Victòria Riba com a professora del Mini-Campus Rock, una activitat dirigida a nens i nenes d'entre 8 i 11 anys. Com a novetat respecte a les dues edicions que ja s'han fet aquest any durant la pandèmia, a Girona i a Cervera, a Sant Cugat s'hi podrà fer un concert final obert al públic.

El Campus Rock de Sant Cugat arrenca divendres a les quatre de la tarda i acaba diumenge a les set de la tarda amb un concert final de l'alumnat, que tindrà lloc al Celler Modernista amb aforament limitat per garantir les mesures de seguretat. Dos dies i mig de música amb assajos de cançons per grups i diversos tallers, com el de Composició de Cançons, que aquest any comptarà amb l'artista osonenca Núria Graham. Amb dues experiències prèvies aquest any, al juliol i al setembre, el músic santcugatenc Joan-Pau Chaves, cap d'estudis del Campus, assegura en declaracions a Cugat Mèdia que, tot i que la situació és "estranya" i hi ha més dificultats comunicatives, és "positiu" que es pugui fer.

Hi poden participar amb tots els instruments tant elèctrics com acústics, a més de cantants i les edats recomanades són entre els 14 i els 18 anys, amb un mínim de 12. Es requereix, això sí, una experiència mínima de dos anys de pràctica activa amb l'instrument amb què t'inscrius.

Les inscripcions encara estan obertes, tot i que queden poques places per omplir. De la vintena d'inscrits fins ara, segons Chaves, aproximadament la meitat són santcugatencs i també hi ha "força" paritat. En total hi haurà una vintena de participants a la proposta general i vuit pel Mini-Campus Rock i encara acceptarien, abans de tancar inscripcions, baixistes i instrumentistes de corda i vent. El preu general per a totes les activitats, sense incloure allotjament ni servei de menjador, que és opcional, és de 120 euros i de 105 euros per a residents o estudiants de música a Sant Cugat. Els germans tenen un descompte del 25%.


Joan-Pau Chaves

La situació és estranya, acostumats a un Campus que ja portem gairebé 20 anys. A nivell expressiu estàs limitat, només et pots comunicar amb els ulls. Però es tracta d'adaptar-se, i les dues experiències d'aquest any han estat molt positives, en primer lloc perquè s'han pogut fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.