Doble cita aquest dissabte al 'Sant Cugat a Escena' amb 'Cronexiones' i la Lliga Improsionant

El primer espectacle, que es fa en dues sessions, es podrà seguir per 'streaming' a través de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle de dansa 'Cronexiones' / Foto: Cedida

Un moment de l'espectacle de dansa 'Cronexiones' / Foto: Cedida

El cicle cultural 'Sant Cugat a Escena' continua aquest dissabte amb una doble proposta. El Claustre del Monestir acull l'espectacle de dansa 'Cronexiones' en doble sessió, a les vuit del vespre i a les deu de la nit; i al Celler Modernista es podrà veure la Lliga Improsionant a les nou del vespre. Tots els muntatges tenen un aforament limitat per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19, és per això que la proposta de dansa es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia.

'Cronexiones'
En aquest espectacle de dansa, signat per Ana Pérez i Pol Jiménez, el públic i els artistes, creen plegats una petita peça d'art amb el flamenc com a base i punt de partida. L'entrada té un preu de sis euros (despeses de gestió no incloses). La recaptació de les entrades del cicle, que també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament, es destinaran íntegrament a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Lliga Improsionant
És una proposta dels Tallers de Teatre Sílvia Servan que parteix de diferents espectacles de teatre 100% improvisats a partir dels títols que s'inventa el públic. Els diferents equips d'actors s'enfrontaran amb les seves 'impros' i oferiran moments còmics i rialles al públic per tal de guanyar el seu vot i arribar a la gran final. L'activitat és gratuïta.

Lliga Improsionant / Foto: Cedida
Lliga Improsionant / Foto: Cedida



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.