Els Amics de les Arts: 'Els nens, sembla que no, però són el públic més exigent'

Els Amics de les Arts són un dels caps de cartell de la 9a edició del festival Petits Camaleons, que aquest any està marcat per la pandèmia


Temes relacionats

El Petits Camaleons, llest per rebre els infants 'forts i valents' (25/set/20)

Amics de les Arts, Doctor Prats, Blaumut i Dàmaris Gelabert, al festival Petits Camaleons ( 3/ago/20)

Els Amics de les Arts posen dempeus el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb tots els seus grans hits ( 9/feb/18)


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts tornen a Sant Cugat i ho faran en un escenari que coneixen, el Teatre-Auditori, i en un festival en què també repeteixen, el Petits Camaleons. Una iniciativa musical familiar, dirigida als més petits i que arriba a la seva 9a edició aquest cap de setmana amb les restriccions i reduccions d'aforament, concerts i activitats a què obliga la pandèmia de la Covid-19. En una entrevista a Cugat Mèdia, dos dels tres membres del grup, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló, han explicat com encaren aquesta actuació 'singular i diferent' i han fet balanç de la situació del sector musical en aquest context.

ESCOLTA-HO

Tot i que es consideren uns "privilegiats" dins del sector, la pandèmia els ha fet endarrerir la publicació del seu últim disc, 'El senyal que esperaves', i canviar el format dels directes d'aquest estiu, amb un repertori més "lent" i més acústic escollit pel públic que han anomenat 'Els dies més dolços' i que portaran, també, a Sant Cugat. Malgrat això, són optimistes amb la "flexibilitat" del sector cultural i amb les ganes de la gent d'assistir als espectacles per adaptar-se a la situació.

Els Amics de les Arts compartiran escenari amb Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, Doctor Prats i The Penguins el dissabte, el primer dia d'un festival que, segons ells, malgrat que aquesta sigui una edició "singular i diferent", ha demostrat que té "una salut de ferro".




Joan Enric Barceló

El Teatre-Auditori té aquella part de davant on els nens hi pujaven i era molt maco. Era entrenyable i veies que era un concert diferent. Serà una edició singular i diferent, però crec que sortirà bé, i és un festival que ja ha demostrat en totes les seves edicions que té una salut de ferro.

Ferran Piqué

Crec que la cultura és dels sectors més flexibles i té la cintura més ràpida. Les normes cada setmana canviaven i promotors i grups i tothom s'ha anat adaptant i la gent ha demostrat que té ganes de música i seguirà venint.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.