Blaumut: 'El Petits Camaleons és un concert diferent, però els nens sempre responen molt bé a la nostra música'

Blaumut presenta aquest diumenge un repertori acústic dels temes més representatius dels quatre àlbums que han publicat


Temes relacionats

El 'Petits Camaleons' torna en una edició per a infants 'petits i valents' ( 2/oct/20)

Els Amics de les Arts: 'Els nens, sembla que no, però són el públic més exigent' (29/set/20)

El resum d'una edició de Petits Camaleons marcada per l'1-O ( 2/oct/17)


  • Comparteix:

Blaumut torna al 'Petits Camaleons', un festival pel qual ja hi han passat en tres ocasions i que aquest any viuran de forma diferent per la situació de pandèmia. Aquest diumenge, el conjunt presentarà el repertori acústic que ja han girat des de juliol i que inclou cançons representatives dels quatre discos publicats, tot i que tindrà un caire 'més festiu' per adaptar-se al públic infantil i familiar del festival. Vassil Lambrinov i Manuel Krapovickas, dos dels cinc membres de Blaumut, han explicat com afronten l'actuació en una entrevista a Cugat Mèdia.

ESCOLTA-HO

De fet, Lambrinov i Krapovickas, violinista i baixista del grup, asseguren que la seva música "sempre triomfa amb els nens". La intenció de la banda, que va publicar el seu darrer àlbum '0001' al febrer, era presentar-lo amb "un desplegament de producció de llums i so" durant l'estiu. Una idea que es va haver d'adaptar, per la situació de pandèmia, a un format més acústic, més "exposat", del qual també en tenien ganes. La presentació oficial del disc en directe està previst fer-la l'any vinent.

Blaumut actuarà diumenge al migdia a l'escenari del Teatre-Auditori en el segon i últim dia de festival, en què infants i famílies també gaudiran de Suu, Xiula i Dàmaris Gelabert.


Lambrinov i Krapovickas

Crec que amb cada disc hem estat al 'Petits Camaleons' i és un concert diferent, és emocionant. Sóc concerts més festius, amb un repertori més mogut. Responen molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.