El 'Petits Camaleons' torna en una edició per a infants 'petits i valents'

Encara queden entrades per tots els concerts menys el de Dr. Prats i Reggae per Xics


Temes relacionats

Blaumut: 'El Petits Camaleons és un concert diferent, però els nens sempre responen molt bé a la nostra música' ( 2/oct/20)

Els Amics de les Arts: 'Els nens, sembla que no, però són el públic més exigent' (29/set/20)


  • Comparteix:

Els Petits Camaleons torna a la ciutat / Foto: Jordi Garcia - Localpres

Els Petits Camaleons torna a la ciutat / Foto: Jordi Garcia - Localpres

Els grans noms de la música catalana es troben de nou aquest cap de setmana al Teatre-Auditori en una nova edició, adaptada a la pandèmia, dels 'Petits Camaleons'. Propostes com Els Amics de les Arts, Blaumut i Suu, juntament amb artistes infantils de primer nivell com Dàmaris Gelabert, The Penguins Reggae per Xics i Xiula ompliran de música el ja clàssic festival de música per a nens. Dues sessions per dia, a les onze del matí i a les cinc de la tarda, per a les quals encara queden entrades, excepte en el cas de Dr Prats + The Penguins Reggae Per Xics. Es poden comprar al web del Teatre-Auditori per 21 euros.

El principal repte enguany, com totes les activitats culturals, és la seguretat i el control del risc d'infecció per coronavirus. El festival ha pres mesures per limitar l'aforament, garantir la distància de seguretat entre espectadors i controlar els accessos per evitar aglomeracions. A més, serà obligatori l'ús de mascareta. Per la resta, serà un 'Petits Camaleons' amb els trets habituals, amb volums, horaris i durades adaptades als més petits, però sense servei de bar ni activitats complementàries fora de les instal·lacions del Teatre-Auditori.

Horaris i cartell
Cartell del Festival
Cartell del Festival



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.