Miguel Poveda fa vibrar Sant Cugat amb un doble concert amb entrades exhaurides

El cantaor ha fet un recorregut pels seus més de 30 anys de carrera


Temes relacionats

L'Ajuntament tancarà tots els equipaments municipals a les onze de la nit (16/oct/20)

Les noves mesures pengen el cartell d'exhaurit a tres espectacles del Teatre-Auditori (16/oct/20)


  • Comparteix:

El cantaor Miguel Poveda ha fet vibrar Sant Cugat en un doble concert al Teatre-Auditori on ha fet un recorregut pels seus més de 30 anys de trajectòria. Un concert divers però, com a tronc principal, el cant tradicional flamenc, l'estil musical que caracteritza a Poveda. 'Para la libertad', 'Quítame el beso de anoche' i 'El silencio' han estat algunes de les cançons que han fet vibrar, aquest divendres i dissabte, el públic. El cantaor badaloní ha exhaurit entrades en les dues sessions que han tingut lloc a un equipament santcugatenc amb aforament limitat al 50%.

Miguel Poveda va començar la seva carrera musical amb només 15 anys i, des d'aleshores ha viatjat per tot el món amb els seus concerts. En declaracions a Cugat Mèdia, Poveda remarca que "gràcies a la música" ha crescut com a persona i que, aquesta professió, li ha donat "l'oportunitat de viatjar i ser un observador". Una trajectòria que li ha permès construir "el seu caràcter" però, afirma el cantaor, la seva essència "continua intacta".

Restriccions anti-Covid
El Teatre-Auditori és un dels equipaments municipals afectats per les restriccions anti-Covid i les noves mesures anunciades per l'Ajuntament i, per això, l'aforament està limitat al 50% i ha de tancar a les onze de la nit. El doble concert de Poveda s'ha adaptat a aquesta realitat sanitària.




Miguel Poveda

Gràcies a la música he crescut humanament, he pogut viatjar. Sempre he sigut molt curiós sobre el que passa al món i aquesta professió m'ha donat l'oportunitat de viatjar i de ser un observador. Això m'ha transformat i a poc a poc he construït el meu caràcter, però la meva essència continua intacta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.