El Ball de Gitanes es traslladarà als portals de les cases dels santcugatencs

Ràdio Sant Cugat-Cugat Mèdia retransmetrà la música del ball perquè els ballarins i ballarines puguin coordinar la dansa


Temes relacionats

Un Ball de Gitanes de rècord omple Sant Cugat de tradició amb 400 balladors (22/feb/20)


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes es ballarà des dels portals / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

El Ball de Gitanes es ballarà des dels portals / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

El Ball de Gitanes s'adapta a l'actual situació sanitària i es ballarà als portals de les cases de Sant Cugat. La comissió del ball proposa 'Per Carnaval, les Gitanes als portals!', una alternativa perquè la ciutat no es quedi sense aquesta tradicional cita del Carnaval. L'objectiu és mantenir una ballada conjunta però que els quadros que formen la dansa ballin de manera independent des de diferents punts de la ciutat per tal de mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions de gent. Per tal de coordinar la música en directe i fer-la arribar a tots els ballarins, Ràdio Sant Cugat-Cugat Mèdia retransmetrà la música del ball.

La comissió del Ball de Gitanes proposa celebrar la cita el 13 de febrer a la una del migdia. Encara no han concretat com es poden fer les inscripcions i el funcionament exacte del ball, però proposen un calendari d'assaigs en què els participants hauran de seguir els tutorials que la comissió ha compartit al seu canal de YouTube.

El Ball de Gitanes, tradicionalment celebrat a la plaça d'Octavià, també es troba amb la impossibilitat de realitzar les figures habituals. Per això, els organitzadors proposen un ordre adaptat a la situació actual i a un ball que, per primera vegada, es farà des de la distància.

Des de la comissió del ball reconeixen que "serà un repte" i remarquen que el Ball de Gitanes i la nova proposta s'adaptaran, en tot moment, a l'evolució de la pandèmia i les mesures sanitàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.