'L'àlbum de visites', un viatge al passat de la Manufactura Aymat de Tapissos i Catifes

La mostra de Regina Giménez forma part del projecte guanyador del concurs de comissariat artístic de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals

Un espai de la mostra, que es pot veure al Centre Grau-Garriga / Foto: Cedida per Frederic Montornés

Cultura

Publicat el 27/oct/20 per Redacció

Les visites a la Manufactura Aymat de Tapissos i Catifes es poden reviure gràcies a la mostra 'L'àlbum de visites', de l'artista Regina Giménez. L'exposició forma part d''Obres els dipòsits', el projecte guanyador de 2019 del concurs de comissariat artístic de Transversal Xarxa d'Activitats Culturals i està capitanejat per Frederic Montornés. L'exposició recull fotografies dels visitants il·lustres de la fàbrica de tapissos als anys 60 i es pot veure fins al 5 de gener al Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani.

Aquesta és una de les 10 mostres que formen part del projecte 'Obres els dipòsits'. La resta d'exposicions s'han instal·lat a sales i espais de municipis d'arreu del país. Es tracta d'un "projecte artístic coral, de nova creació i multidisciplinari" amb què es poden veure peces artístiques de tot tipus de format, com la performance, fotografia, vídeo, conferències, publicacions i obres sonores.