Muxart porta la seva última producció artística, 'Figures de llum', a la galeria Canals


  • Comparteix:

El pintor, fortament vinculat a Sant Cugat, té un tapís al Museu de la ciutat

El pintor, fortament vinculat a Sant Cugat, té un tapís al Museu de la ciutat

L'artista Jaume Muxart, vinculat a la nostra ciutat des de els anys seixanta, exposa a la galeria Canals la sèrie 'Figures de llum'. Un conjunt de quadres que prioritzen l'estètica sobre la temàtica i que pertanyen a la darrera producció de l'artista, que se centra en la seva visió de les figures que fan un pas cap a la mort.

A partir de quadres de diferents formats, Jaume Muxart exposa 'Figures de llum', una temàtica que reflecteix la imatge d'aquells qui s'aproximen a la mort amb el domini de la llum i el traç de figures normalment femenines. L'exposició es podrà veure a la galeria Canals fins el 27 de febrer. L'autor de l'exposició, Jaume Muxart, explica l'estètica d'aquest darrera sèrie.

Jaume Muxart

Abans de tot, busco l'estètica més que la temàtica. Per mi l'estètica és la base de tot.


Les obres que composen aquesta exposició tenen formats diferents, amb preus que oscil·len entre els 600 i els 6.000 euros. En aquest sentit, l'organitzador de l'exposició, Josep Canals, ha volgut destacar el paper de la galeria per aproximar l'art a les persones, amb preus molt assequibles.

Josep Canals

Una de les missions de la galeria és crear col·leccionisme, que l'art arribi a les llars i també als museus. Són obres a preus molt assequibles donada la categoria d'un artista com Muxart.


Jaume Muxart ha estat vinculat a la nostra ciutat des de els anys seixanta i una de les seves obres, un tapís, està exposada al Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.