Granja Llobet ens acosta al món màgic dels espais antics en la seva quarta exposició a l'Espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

La mostra es podrà veure fins el 13 de febrer

La mostra es podrà veure fins el 13 de febrer

L'intimisme i l'harmonia són les principals característiques de la sèrie d'obres del pintor Granja Llobet, que es poden veure fins el 13 de febrer a l'Espai Lluís Ribas. L'artista de Granollers omple per quarta vegada aquesta galeria amb una col·lecció d'olis que introdueix l'espectador en el món misteriós i càlid d'espais antics com les velles cafateries o els salons, i els ensenya els personatges que hi habiten.

L'interior fosc i acollidor d'una xocolateria antiga, d'una cuina modernista o d'un saló de jocs senyorial són alguns dels escenaris íntims que ens mostra el pintor Granja Llobet en la col·lecció que es pot visitar aquests dies a l'Espai Lluís Ribas. La seva pintura ens transporta a un temps passat, a un món càlid i de silenci, i ens convida a conèixer els personatges que hi habiten.

Ho explica Magda Busquets, de l'Espai Lluís Ribas.

Magda Busquets

La temàtica de l'exposició són els interiors antics de cafès, botigues i antiquaris, i els personatges que es troben dins d'aquests espais.


En la seva quarta exposició a l'Espai Lluís Ribas, Granja Llobet presenta una col·lecció intimista on predomina la tècnica d'oli sobre tela, barrejada amb una tècnica personal de l'artista, que tracta l'oli sobre paper com si fos aquarel·la.

Recordem que el 25% de l'import de les vendes que obtingui l'Espai Lluís Ribas durant aquest mes de gener es destinarà a la Fundació Vicenç Ferrer, per ajudar les víctimes del tsunami a l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.