'Complicació', del santcugatenc Pere Sala (SpxxnP), premi al millor videoclip a l'Evolution Mallorca Film Festival

El treball també estava nominat a l'UK Music Video Awards en la categoria de millor videoclip d'artista emergent


  • Comparteix:

Pere Sala, SpxxnP, al videoclip 'Complicació' / Foto: Youtube

Pere Sala, SpxxnP, al videoclip 'Complicació' / Foto: Youtube

El director audiovisual santcugatenc Pere Sala, raper sota el nom SpxxnP, s'ha endut un doble reconeixement aquesta setmana pel videoclip de la cançó 'Complicació', autoproduït pel mateix artista. Sala ha guanyat el premi al millor videoclip a l'Evolution Mallorca Film Festival, aquest dilluns i ha estat el primer videoclip català en ser nominat als UK Music Video Awards, en la categoria de millor videoclip d'artista emergent de hip hop. Finalment s'ha quedat a les portes d'aquest premi internacional, que s'ha atorgat aquest dijous al vespre a Jurdan Bryant per 'Words for Thomas'.

La cançó d'SpxxnP, que segons l'autor és una autocrítica a ell mateix, parla d'una relació amorosa d'alts i baixos. 'Complicació' forma part del seu primer EP 'Oblidar' (Kasba 2019).

SpxxnP ha remarcat en declaracions a Cugat Mèdia que aquest projecte ha sigut "una aposta molt gran" i amb una "feina dura de creació" i, per això, el fet que tingui "recompensa" és gratificant, tant per ell mateix com per tot l'equip.




SpxxnP

Molt content per tot el reconeixement amb aquest premi i els dels festivals que ens han agafat perquè ha sigut una feina dura de creació i una aposta molt gran. Al final, que tingui recompensa sempre et posa content, per mi i per tot l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.