Sant Cugat reforçarà la il·luminació i l'ambientació de Nadal als eixos comercials

A partir d'una moció de Cs, que ha esdevingut institucional, el ple s'ha compromès també a descentralitzar l'ambientació nadalenca


Temes relacionats

Cs proposa millorar la il·luminació i ambientació nadalenca a Sant Cugat per promoure les compres (30/oct/20)


  • Comparteix:

Les llums de Nadal del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Les llums de Nadal del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal s'ha compromès a reforçar la il·luminació i l'ambientació nadalenca durant el mes de desembre i principis de gener assumint-ne el 100% del cost. Una iniciativa del grup municipal de Cs que ha esdevingut institucional i que també inclou una descentralització d'aquesta decoració a altres eixos comercials de la ciutat, a més del centre, com a Mira-sol i a Volpelleres, entre d'altres.

ESCOLTA-HO

POTS CONSULTAR AQUÍ LA MOCIÓ

El text aprovat, a més, inclou que l'Ajuntament es farà càrrec del 100% del cost d'aquesta ambientació nadalenca, que també incorporarà activitats lúdiques obertes al públic i atraccions, dins de les limitacions imposades per les mesures de seguretat que impliqui la pandèmia de la Covid-19. La moció, de fet, cita exemples com 'food trucks', fil musical i animació i música en directe. A més, s'apostarà per bombetes de baix consum.

Es tracta d'una proposta per incentivar el comerç local que, segons el mateix text, "viu una situació molt precària a causa de les conseqüències derivades de la crisi sanitària". Els acords assolits es comunicaran a les associacions de comerciants i als diversos consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.