Gerard de Pablo mostra al CMSC una sèrie de pintures mogudes per la llibertat i l'instint


  • Comparteix:

El jove artista exposa una col·lecció titulada 'Natura humana' fins el 10 de febrer

El jove artista exposa una col·lecció titulada 'Natura humana' fins el 10 de febrer

L'instint i la llibertat són les dues idees clau que defineixen l'obra pictòrica del jove artista santcugatenc Gerard de Pablo. El Club Muntanyenc Sant Cugat acull fins el 10 de febrer una mostra dels seus treballs, titulada 'Natura humana', que consta d'una desena d'obres abstractes amb influència de Tàpies.

La col·lecció, feta de forma espontània i visceral pel seu autor en els últims dos mesos, és un reflex de les impressions i els pensaments de Gerard de Pablo, enfrontat al seu entorn. I és que la mostra recull les pintures fetes per l'artista des d'una casa al mig del bosc, a Les Planes, en contacte intens amb la natura.

L'exposició 'Natura humana' pren com a base la idea de llibertat, tant del creador com de l'espectador. Així ho explica el propi autor, Gerard de Pablo.

Gerard de Pablo

Em considero un canal de transmissió de l'exterior, del context, cap a la tela. Per això no signo les obres ni els poso nom. Tant l'espectador com l'artista han de ser totalment lliures.


De Pablo es resisteix a emmarcar la seva obra dins un corrent pictòric o una tendència concreta i subratlla la importància de l'instint i la visceralitat en els seus treballs, la qual cosa el connecta amb l'obra de Tàpies, una de les seves principals influències. Sentim Gerard de Pablo.

Gerard de Pablo

La meva obra trenca amb l'intent de molts artistes d'emmarcar el seu treball en un corrent. No es pot, s'ha de ser lliure i visceral. És el que jo intento.


La mostra 'Natura humana' es pot visitar fins el 10 de febrer al Club Muntanyenc Sant Cugat. El seu autor, Gerard de Pablo, va ser el guanyador de l'última edició del concurs de pintura ràpida Francesc Cabanas Alibau, en categoria Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.