Unir la poesia i l'esperit de Sant Medir és l'objectiu del concurs literari que convoquen les colles


  • Comparteix:

Les obres es poden presentar fins el 7 de febrer

Les obres es poden presentar fins el 7 de febrer

La Federació de Colles de Sant Medir ha convocat el 10è Concurs de Poesia i el segon Concurs de relats breus de Sant Medir 2005. Aquesta iniciativa està oberta a totes aquelles persones, tant nens i nenes com adults, que vulguin transmetre l'esperit de Sant Medir en forma de poesia.

La proposta, organitzada per la Federació de Colles de Sant Medir, té la intenció de transmetre l'esperit de Sant Medir en forma de poesia i d'intentar unir, mitjançant aquesta iniciativa, a tots els concursants de les diferents localitats. Així ho ha explicat Isabel de San Agustin, membre de l'organització.

Isabel San Agustin

Volem encoratjar a tots els santcugatencs perquè portin les seves poesies i relats. Santcugatencs i barcelonins estem molt units en l'aplec de Sant Medir.


El tema dels relats i de les poesies ha de fer referència a aquest aplec popular que se celebra el 3 març. Pel que fa a la presentació deles obres, es demana que s'entreguin en un full A4 amb una extensió màxima de 30 versos, un títol i sense cap signatura ni cap detall identificatiu.

El jurat, que està format per membres de la comunitat educativa, donarà a conèixer el seu veredicte el dia 22 de febrer. També està previst per més endavant fer un recital poètic en què s'inclouran les poesies d'aquest concurs.

El termini d'admissió finalitzarà el dia 7 de febrer i per qualsevol aclariment podeu contactar amb els següents telèfons: 93.218.92.86 i també al 607.922.849 o enviant un e-mail a iserel@elstrestombs.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.