La web del Mil·lenari convida a la participació


  • Comparteix:

La web del Mil.lenari de Sant Cugat, a banda de donar tota la informació dels actes commemoratius, proposa als ciutadans participar en concursos. La Gran Gimcana del Mil.lenari i el Concurs de Pàgines Web ofereixen premis que arriben als 18.000 euros.

La Gran Gimcana del Mil.lenari es una interessant proposta adreçada a associacions i entitats sancugatenques. El col.lectiu Sant cugat Obert, que també ha creat el Diari del Mil.lenari, és el responsable d'aquest concurs que proposa a les entitats realitzar diverses proves.

Cada divendres, la pàgina web publica una prova d'aquest concurs que es divideix en 3 fases. Superades les 3 etapes, els participants concursaran a la Gran Final, amb data encara per concretar. Hi haurà premis pels 3 primers classificats de MIL 500, 4 MIL 500 i 12 MIL euros.

La coordinadora de la pàgina web, Maria Serrano, dóna més detalls d'aquest concurs gratuït:

Maria Serrano

Per a facilitar la participació en el concurs s'enviaran les notícies per e-mail a uns 400 usuaris


L'altre proposta és el Concurs de Pàgines Web, adreçat a estudiants de batxillerat, secundària, mòduls professionals i disseny. L'objectiu és instar als joves ha dissenyar una pàgina que promogui la bellesa de la ciutat a partir de la figura del Monestir.

Amb aquesta iniciativa, queda convocat el Primer Premi de Creativitat en Pàgines Web. El veredicte es coneixerà el 30 de setembre, moment en què s'atorgaran els premis de les dues modalitats. La primera està adreçada a alumnes de secundària i mòduls professionals, que rebran un premi de 12 MIL euros. L'altre categoria va dirigida als estudiants de carrera de Disseny o Audiovisuals, que podran obtenir un premi de 18 MIL euros.

El responsable de comunicació de l'Any del Mil.lenari, Pep Tugues, ha recordat el tipus de participants d'aquests dos concursos:

Pep Tugues

Al concurs de pàgines web pot participar tothom, però a la gimcana només poden fer-ho les associacions


El Concurs de Pàgines Web i la Gran Gimcana és una idea del comissari del Mil.lenari, Ramon Sargatal. Les inscripcions es poden fer a la mateixa pàgina web o a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.