Rosa Ramos guanya el premi de narrativa Pi d'en Xandri a la categoria de relat

A causa de la pandèmia, l'entrega de premis s'ha celebrat de manera telemàtica


  • Comparteix:

Moment de l'entrega de premis / Font: Youtube CPNL

Moment de l'entrega de premis / Font: Youtube CPNL

La santcugatenca Rosa Ramos, amb el relat 'Natura morta', guanya el premi de narrativa Pi d'en Xandri a la categoria de relat. El certamen, impulsat per Òmnium Sant Cugat i el Consorci per a la Normalització Lingüística, ha posat la natura com a fil conductor dels relats i microrelats. El premi de narrativa està adreçat als alumnes dels cursos del Servei Local de Català de Sant Cugat i a les parelles lingüístiques de la mateixa població. L'objectiu és fomentar la llengua i la cultura catalanes.

La responsable del Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès, Mar Oñate, ha explicat que, afortunadament, "els textos ja estaven lliurats". "La dificultat més gran ha sigut la valoració del jurat perquè els hi va arribar el confinament just una setmana abans" ha explicat Oñate.

"Normalment ens reuníem presencialment i vam haver de fer reunions virtuals", afegeix Oñate. També ha afirmat que l'acte de lliurament de premis ha estat una adaptació més gran.

La tinenta d'alcaldia de Cultura i Educació, Esther Madrona, ha donat les gràcies a tots els alumnes per la participació a "un premi 100% santcugatenc".





Mar Oñate

Afortunadament, els textos ja estaven lliurats perquè la data límit és el 3 de març. La dificultat més gran que hem tingut ha estat la valoració del jurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.