Oberta la convocatòria per al 19è Premi de poesia Gabriel Ferrater

El guardó té una dotació de més de 8.000 euros, així com de la publicació de l'obra premiada


  • Comparteix:

Presentació del 18è Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater, Andreu Gomila / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Presentació del 18è Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater, Andreu Gomila / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La convocatòria per al 19è Premi de poesia a la memòria de Gabriel Ferrater ja està oberta. Les obres per al certamen, organitzat per l'Ajuntament des de 2001, es poden presentar fins al 31 de gener de 2021 i el veredicte es donarà a conèixer durant el mes de juny de l'any que ve. El guardó està dotat amb 8.530 euros, una escultura del santcugatenc Pep Codó i la publicació de l'obra per part d'Edicions 62. El Premi té la col·laboració d'aquesta editorial i la Comissió Ciutadana Gabriel Ferrater.

El jurat d'aquest any està format per Jordi Cornudella, Xavier Folch, Marta Pessarrodona, Marc Romera i Enric Sullà. Les bases per participar-hi es poden consultar al web de l'Ajuntament.

El guardó de l'edició anterior se'l va endur l'escriptor i periodista mallorquí Andreu Gomila, amb l'obra 'Felanitx'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.