'20 poemas de amor y una canción desesperada' tanca l'homenatge a Neruda i obre un nou cicle de Pentagrama


  • Comparteix:

El cicle que ara comença acabarà al mes de maig

El cicle que ara comença acabarà al mes de maig

Amb la interpretació de l'obra '20 poemas de amor y una canción desesperada' l'associació cultural Pentagrama i el grup de teatre Espiral han posat punt i final al cicle d'homenatge al poeta xilè Pablo Neruda. El muntatge ha servit també per donar el tret de sortida a la tercera edició del cicle de poesia 'Les veus de la paraula', en el que s'homenetjaran poetes com Antonio Machado, Pere Quart o Martí i Pol.

El cicle que l'EMD de Valldoreix ha dedicat al poeta xilè Pablo Neruda ha arribat aquest cap de setmana al seu final. Amb la interpretació d'un muntatge basat en el poemari '20 poemas de amor y una canción desesperada', l'associació cultural Pentagrama i el grup de teatre Espiral han tancat un cicle que durant tres caps de setmana ha acostat els poemes de Neruda als valldoreixencs.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha mostrat molt satisfeta pel fet que amb el cicle s'hagi aconseguit oferir una bona oferta cultural

Montserrat Turu

Estem contents perquè hem aconseguit que a Valldoreix al cap de setmana hi hagi una bona oferta cultural que fa que la gent no hagi de sortir fora


La representació d'aquest dissabte ha servit també per donar el tret de sortida a un altre cicle. I és que des d'aquest cap de setmana i fins el mes de maig, s'engega la tercera edició del cicle 'Les veus de la paraula' al casal de cultura de Valldoreix. Eduard Araujo, membre de Pentagrama, explica que fer coincidir el final d'un cicle amb l'inici d'un l'altre serveix per realçar les dues iniciatives.

Eduard Araujo

Nosaltres sempre fem les actuacions el tercer diumenge de cada mes, el fet de coincidir és per realçar els dos actes


'Les veus de la paraula' s'allargarà fins el mes de maig amb una representació mensual. Per la casa de cultura de Valldoreix passaran muntatges de poetes com Pere Quart, Antonio Machado o Martí i Pol i culminarà amb un recital de poesia eròtica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.