Cugat Mèdia retransmet 'La Flauta Màgica' en directe per 'streaming' aquest dimarts

Una producció de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, amb la col·laboració de l'OSV, Catalunya Música i Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Laura Brasó i Marc Sala en un moment de 'La flauta màgica' / Foto: Toni Bofill

Laura Brasó i Marc Sala en un moment de 'La flauta màgica' / Foto: Toni Bofill

Cugat Mèdia retransmetrà aquest dimarts, 8 de desembre, a les set de la tarda un dels títols més coneguts i més representats de Wolfgang Amadeus Mozart, 'La Flauta Màgica', un conte de fades amb tocs d'humor i ple de referències filosòfiques. La funció tindrà lloc al Teatre-Auditori i es podrà veure en directe a través de www.cugat.cat.

L'espectacle és una producció de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya, amb la col·laboració de l'Orquestra Simfònica del Vallès, Catalunya Música (realització del so) i Cugat Mèdia (realització del vídeo).

Aquells que vulguin gaudir de l'obra 'in situ', ja poden comprar les entrades al web del Teatre-Auditori. La funció durarà dues hores i tres quarts, amb intermedi.

L'obra comptarà amb l'actuació de dos santcugatencs, el tenor Marc Sala i la soprano Laura Brasó. Sala té un dels papers principals l'obra, el príncep Tamino, i Brasó interpreta el geni. L'òpera 'La Flauta Màgica' es va estrenar el 1791 a Viena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.