Sant Cugat acull l'única funció a Catalunya de la versió de 'Romeu i Julieta' del ballet de Carmen Roche


  • Comparteix:

El ballet ja prepara un espectacle sobre la Ventafocs

El ballet ja prepara un espectacle sobre la Ventafocs

El Teatre Auditori ha estata aquest dissabte l'escenari de la primera i única representació a Catalunya de l'espectacle 'Romeu i Julieta' del ballet de Carmen Roche. L'obra, de més de dues hores de durada, barreja estils de moviments neoclàssics i té una posada en escena molt vanguardista.

'Romeu i Julieta' ha arribat a Sant Cugat aquest dissabte a càrrec del ballet de Carmen Roche, format per 14 ballarins que han explicat la tragèdia de Romeu i Julieta amb el llenguatge de la dansa. L'obra, dividida en tres actes, està caracteritzada per la fusió de moviments del ballet clàssic i la dansa contemporània. La mateixa Carmen Roche explica les característoques de l'espectacle.

Carmen Roche

Hemos mezclado diferentes estilos de movimiento, la puesta en escena es muy actual, muy vanguardista, pero los movimientos están dentro del neoclásico, con diferentes estilos de neoclásico. Es un obra muy entretenida


Pel que fa als decorats, Roche s'ha inclinat per la simplicitat d'un entremat de cortines blanques i una estructura de metall i cristall, essència del balcó de Romeu i Julieta. El vestuari és fruit de l'evolució dels tradicionals 'tu tús' del ballet clàssic amb tocs més moderns, i destaquen el paper que adopten les faldilles de les ballarines com a part del decorat a la coreografia del primer acte. Carmen Roche ha fet una valoració molt positiva de l'espectacle al Teatre Auditori i ha explicat quines seran les properes cites del seu ballet.

Carmen Roche

Ha sido un buen espectáculo. Nos quedan muchísimos espectáculos: ahora iniciamos una gira por Galícia, y luego vamos a Santander, Madrid, Albacete, a la Maestranza de Sevilla, Cadiz, Nerja, ... Un gira tremenda


Tot i seguir amb aquest espectacle, Carmen Roche ja prepara la producció d'un nou espectacle, la Ventafocs, que la companyia estrenarà al juliol d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.