El santcugatenc Pepe García publica la seva darrera novel·la, 'una crítica a una societat atrapada en la moralitat'

'Los Cerezos del Samurái' ja es pot trobar a l'Abacus de la plaça d'Octavià i es pot encarregar a les llibreries de Sant Cugat


  • Comparteix:

Pepe García Delgado en una imatge d'arxiu / Foto: Cedida

Pepe García Delgado en una imatge d'arxiu / Foto: Cedida

'Los Cerezos del Samurái' és la quarta novel·la del santcugatenc Pepe García Delgado, una 'crítica a una societat atrapada en una moralitat' que, ja sigui a través de la religió o la política, 'dicta com has de viure'. El llibre, editat per ACEN, ja es pot trobar a l'Abacus Sant Cugat, a la plaça d'Octavià i es pot encarregar a qualsevol llibreria de la ciutat. A més, també es pot adquirir a través de la web de l'editorial. De moment, això sí, no hi haurà presentacions a causa de la situació sanitària.

El Javier torna al seu poble natal, al delta de l'Ebre, i es retroba 20 anys després amb els seus amics d'infància. Un grup marcat per la mort d'un d'ells en estranyes circumstàncies. En declaracions a Cugat Mèdia, Pepe García ha assegurat que el relat és "una excusa" per fer una crítica a com et marca la societat per viure d'una determinada manera, un fet que encara passa avui en dia.

El també secretari general de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament explica que la novel·la també té fets històrics i que, en definitiva, com totes les històries que ha publicat, es basa en experiències reals viscudes. Pepe García ha avançat, a més, que tot i que acostuma a portar-li uns quatre anys escriure una novel·la, ja treballa en un nou projecte literari.

Portada i contraportada de la novel·la / Foto: ACEN Editorial
Portada i contraportada de la novel·la / Foto: ACEN Editorial



Pepe García

És una crítica, un al·legat contra una societat que encara marca avui en dia, tant la religió com alguns partits polítics, què has de fer, de qui t'has d'enamorar... Va una mica per aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.