El consorci de la Unió es torna a reunir després de dos anys i encarrila una solució al conflicte

Esther Madrona explica a Cugat Mèdia que les entitats podran entrar a principis d'any al nou edifici sense cap condició


Temes relacionats

[Cronologia] La remodelació i viabilitat de La Unió, onze anys de negociacions (17/des/20)


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la visita de les entitats al nou edifici de la Unió / Foto: Localpress

Una imatge d'arxiu de la visita de les entitats al nou edifici de la Unió / Foto: Localpress

Sembla que el conflicte entre La Unió i l'Ajuntament entra en vies de solució. Aquest dimecres el consorci es va tornar a reunir després de quasi dos anys sense fer-ho -29 de gener de 2019- i la presidència va instar les dues parts a trobar un acord per a la seva dissolució i a buscar una nova fórmula de relació. Segons explica el president de la junta de la Unió, David Pujol, 'l'únic acord al qual vam arribar és que hem d'arribar a un acord i hem de seguir negociant'. Respecte al retorn de les entitats al nou edifici de la Unió, la tinenta d'alcaldia Esther Madrona ha explicat a Cugat Mèdia que ja poden tornar a entrar, independentment de com vagin les negociacions, cosa que Pujol celebra, però amb reserves.

"Estem treballant en dues línies, una és que les entitats puguin entrar a principis de l'any vinent, i l'altra és la de posar-nos d'acord en trobar la millor fórmula de relació futura. Són dues línies de treball que no es creuen, són paral·leles". Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, s'ha expressat així a Cugat Mèdia, deixant clar que des de l'ajuntament no posen cap condició prèvia al retorn de les entitats al nou edifici de la Unió.

En aquest sentit, David Pujol, president de la junta de la Unió, celebra aquestes declaracions i confia que així sigui, però manté la prudència. "Fa dos mesos estàvem enfadats, i ara estem d'acord que ens hem de posar d'acord", apunta. De fet, Pujol recorda que fa uns mesos la condició per poder tornar a entrar a la Unió era acceptar la dissolució del consorci.


Esther Madrona

"Estem treballant en dues línies, que les entitats puguin entrar a principis de l'any vinent, i l'altra és la de posar-nos d'acord en trobar la millor fórmula de relació futura. Son dues línies de treball que no es creuen, són paral·leles".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.