Humor, nadales i música, amb Pau Riba i De Mortimers

El vestíbul del Teatre-Auditori acull l'espectacle nadalenc aquest dissabte


  • Comparteix:

El Siglo Sant Cugat va acollir l'espectacle nadalenc l'any passat / Foto: Quim Pla

El Siglo Sant Cugat va acollir l'espectacle nadalenc l'any passat / Foto: Quim Pla

Pau Riba i De Mortimers tornen a Sant Cugat amb l'espectacle nadalenc 'Jisàs de Netzerit, Capítol 20 - Episòvid 19'. L'actuació tindrà lloc aquest dissabte a les set de la tarda al vestíbul del Teatre-Auditori, on es garantiran les mesures de seguretat d'acord amb la situació sanitària. El concert, que intercala narracions amb nadales, té una mirada irònica i humorística respecte a la societat actual.

Pau Riba torna a Sant Cugat amb el seu treball 'Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies'. L'espectacle, que inclou nadales amb lletres sorprenents, planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de 'La Guerra de les Galàxies', sense deixar de banda la sàtira i el sarcasme sobre la societat actual. El grup de 'rocker-clowns' De Mortimers acompanya Riba amb una gran varietat instruments, entre els quals hi ha joguines, objectes d'ús quotidià i aparells inventats.

Els últims tres anys l'espectacle ha tingut lloc la sala del Siglo del Mercantic, però enguany s'ha traslladat al vestíbul del Teatre-Auditori per tal de poder possibilitar un major aforament i garantir així un millor caixet per als artistes. En aquest espai es podran garantir totes les mesures de seguretat imposades per la covid; des de la distància de seguretat i la traçabilitat entre els assistents, fins a la desinfecció de l'espai.

La proposta es basa en 'el que entra surt', de manera que tots els ingressos de les entrades es destinen als artistes. El preu de la localitat és de 12 euros i es pot adquirir mitjançant aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.