La consellera de Cultura fa una crida a ajornar els actes i no suspendre'ls

Àngels Ponsa ha visitat aquest dimecres l'Espai Lluís Ribas, que celebra el 25è aniversari


  • Comparteix:

La consellera Àngels Ponsal amb l'artista Lluís Ribas durant la visita a l'espai / Foto: Cugat Mèdia

La consellera Àngels Ponsal amb l'artista Lluís Ribas durant la visita a l'espai / Foto: Cugat Mèdia

La consellera de Cultura, la santcugatenca Àngels Ponsa, demana als promotors culturals que ajornin les activitats i iniciatives fins que la situació sanitària permeti el seu desenvolupament i que no les donin per cancel·lades. Durant una visita a l'Espai Lluís Ribas de Sant Cugat aquest dimecres, Ponsa ha reiterat que 'la cultura és segura' i espera que en els propers mesos es puguin anar reprogramant activitats ajornades per la pandèmia i les restriccions. La consellera ha visitat la galeria santcugatenca, coincidint amb el 25è aniversari de l'espai, que ella mateixa va inaugurar quan era regidora de Cultura a l'Ajuntament.

"Hem recomanat des del primer moment que no es cancel·li res perquè la cultura mereix ser feta", ha dit Ponsa, qui ha posat com a exemple l'artista Lluís Ribas, que "és una persona a la qual sempre li bull el cap amb idees i és d'una generositat extrema".

Per celebrar el quart de segle, l'artista Lluís Ribas ha preparat una exposició que mostra l'altra vessant del Mediterrani. Durant la seva trajectòria, Ribas, ha pintat el Mediterrani més bucòlic, ha explicat, que ara recupera com a reflexió i crítica cap a "una mar negra que separa els països més rics dels més pobres".

Tot i que inicialment estava plantejada com una mostra itinerant, de moment l'exposició es pot visitar a l'Espai Lluís Ribas.




Àngels Ponsa

Des del primer moment hem recomanat que no es cancel·li res perquè la cultura mereix ser feta. D'aquí dos o tres mesos ja les podrem fer, per tant, ajornem.

Lluís Ribas

He volgut fer l'altra cara del Mediterrani, el que ofega. He volgut fer una reflexió. El Mediterrani s'ha tornat negre i és una frontera que separa els països més rics dels més pobres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.