Paco Ibáñez celebra els 50 anys de l'Olympia de París amb un concert al Teatre-Auditori

El públic ha gaudit d'un viatge per les cançons d'aquell moment històric i de les seves composicions del cantautor


  • Comparteix:

El cantautor Paco Ibáñez ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori aquest diumenge per celebrar els 50 anys del concert a l'Olympia de París. El públic ha gaudit d'un viatge per les cançons d'aquell moment històric i de les composicions de l'artista valencià. 'Un sueño soñaba anoche', 'Es amarga la verdad', 'Y ríase la gente' i 'Aristóteles lo dijo' son algunes de les cançons que han ressonat a l'equipament municipal en un concert que havia de tenir lloc al març, però que es va ajornar a causa de la Covid-19.

En un Teatre-Auditori amb aforament limitat i mesures de seguretat anti-Covid, el públic ha pogut tornar a gaudir de la veu del cantautor i de les seves cançons i paraules que reivindiquen l'humanisme i que critiquen les injustícies i violències del món.

Als seus 86 anys, Paco Ibáñez ha tornat a pujar a un escenari de Sant Cugat, després de la seva última visita a la ciutat, el 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.