El Teatre-Auditori acull un concert de tribut als Beatles per a petits i grans

Abbey Road és considerada una de les millors bandes tribut als Beatles de parla no anglesa


  • Comparteix:

La música dels Beatles fa ballar i cantar a petits i a grans / Foto: Àngel Oliveras

La música dels Beatles fa ballar i cantar a petits i a grans / Foto: Àngel Oliveras

El grup Abbey Road porta aquest diumenge, a les 18 h, al Teatre-Auditori, un espectacle que combina música, jocs i narracions per apropar la música dels Beatles a petits i grans. L'espectacle, adreçat a un públic familiar, repassa els grans èxits del mític quartet de Liverpool perquè grans i petits puguin ballar i jugar.

El músic que interpreta a George Harrisson, Ferran Corbalán, ha explicat a Cugat Mèdia que per crear el repertori van escollir les cançons que propiciessin la participació del públic, com 'All you need is love', 'All together now' o 'Twist and Shout'. La preferida dels nens i nenes, per això, assegura que és sens dubte 'Yellow Submarine'.

Corbalán també ha animat a les famílies a assistir aquest diumenge al concert "perquè la música dels Beatles és intemporal i agrada tant als petits com als grans". El preu de l’entrada és de 16 euros i la duració de l'espectacle és d’una hora i deu minuts.




Ferran Corbalán

Aquest concert és un punt d’unió entre els pares i els fills. És una mùsica intemporal, que ha passat totes les barreres del temps; agrada des dels avis fins als infants. I crec que és el millor moment perquè tota la família gaudeixi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.